Kryteria oceny
|
Liczba punktów
|
Zawartość
merytoryczna:
Informacje o
regionie (położenie, zabytki, ciekawostki)
Informacje o
kuchni regionalnej (cechy charakterystyczne, używane produkty, typowe potrawy
i ich przepisy)
Słownik
francusko-polski (słownictwo związane z nazwami produktów spożywczych
używanych do przygotowanie opisanych potraw)
|
0-3
0-3
0-3
|
Poprawność
językowa w języku polskim i francuskim
|
0-2
|
Prezentacja /
Strona internetowa (wygląd graficzny, przejrzystość, czytelność)
|
0-3
|
Prezentacja ustna
|
0-3
|
Współpraca w
grupie
|
0-2
|
Razem 19
punktów
19-18 –
celujący
17-16 –
bardzo dobry
15-14 –
dobry
13-9 –
dostateczny
8-0 -
dopuszczający
Ocenę niedotateczną otrzymuje grupa w przypadku całkowitego braku realizacji zadania.
Ocenę niedotateczną otrzymuje grupa w przypadku całkowitego braku realizacji zadania.